COMFORT HOME GLD

 

WEEKEND- & VAKANTIEOPVANG

In weekenden en vakanties bieden wij voor jongens & meiden vanaf 4 jaar een gevarieerd en aantrekkelijk weekend- en/of vakantieverblijf aan. Tijdens het logeermoment bieden wij structuur, voorspelbaarheid en ondernemen wij leuke uitstapjes. Alle activiteiten worden aangepast aan de behoefte van onze logees waardoor de activiteiten per keer kunnen variëren.

Weekendverblijf: Een logeerweekend bestaat uit 3 dagen logeeropvang. Het logeermoment begint op vrijdagmiddag 17.00 uur en eindigt op zondagmiddag 17.00 uur. Wij vinden het belangrijk dat logé(s) rust ervaren. Om dit te waarborgen is het niet mogelijk om logé(s) tussendoor op te halen. Wij hebben ervaren dat dit bij de logee zelf als bij de andere logees veel onrust en onduidelijkheid veroorzaakt. 


Vakantieverblijf: Wij bieden de mogelijkheid om samen met ons op vakantie te gaan. De duur van een vakantieverblijf is nader overeen te komen en afgestemd op de logé(s). Wij willen kinderen laten ervaren hoeveel energie je van een vakantie krijgt, nieuwe omgevingen ontdekken en vooral om nieuwe, fijne herinneringen te maken waar zij aan terug kunnen denken als het wat minder gaat.


|| CAMPER || MOTORJACHT || VAKANTIEHUIS ||

Om flexibeler te kunnen reageren op de vraag naar logeeropvang hebben wij verschillende faciliteiten die wij in kunnen zetten. Afhankelijk van de doelgroep en de activiteiten tijdens het logeermoment wordt gekeken welke faciliteit het meest passend is. Wij willen onze logees herinneringen laten maken waar zij met veel plezier aan terug denken. 


BESCHIKBARE VAKANTIEMOMENTEN:

Naast dat wij structurele logeeropvang kunnen bieden in de even weekeinden hebben wij op de volgende momenten nog vakantieplekken beschikbaar waarbij wij met de kinderen op vakantie gaan.

Paasweekend: 28 maart t/m 2 april

Meivakantie: 26 april t/m 12 mei

Pinksterweekend: 17 mei t/m 24 mei

Regulier moment: 28 juni t/m 1 juli

Zomervakantie: 12 juli t/m 25 augustus

Regulier moment: 27 september t/m 30 september

Herfstvakantie: 25 oktober t/m 3 november


DE KRACHT VAN SAMENWERKEN - !! COLLEGA PROFESSIONALS OPGELET !!

Samen met collega gezinshuizen investeren wij in opvangmogelijkheden voor onze jongeren. Door het inkopen van logeeropvang door collega gezinshuizen of instellingen hebben wij de mogelijkheid een groot tekort in de jeugdzorg aan te pakken. Dit zorgt voor zekerheid en vitaliteit van gezinshuizen. 


Wil je meer weten over onze weekend- en vakantieopvang? Neem dan een kijkje in ons fotoalbum om een sfeerimpressie te krijgen van onze herinneringen.